Top 5 aspecte pe care nu trebuie sa le omiti cand vizionezi o locuinta!
Top 5 aspecte pe care nu trebuie sa le omiti cand vizionezi o locuinta!

Dincolo de elementele clasice, foarte multi dintre cumparatori omit cateva aspecte, la prima vedere minore, dar care pot insemna valoare in plus. Si cand ne referim la elementele clasice, mentinam aici: zona in care este situata locuinta de vanzare, numarul de camere, etajul, dispunerea camerelor, finisaje, pret.

Va oferim mai jos un top al acestor mici aspecte cu valoare mare:

1. lista de cheltuieli. Va poate oferi informatii dincolo de cifrele afisate, legate de bonitatea locatarilor(a viitorilor vecini). N-ai vrea sa te muti intr-un bloc cu multi restantieri!

2. numarul posesorilor de microcentrale de apartament. Cand balanta intre cei care au centrale termice proprii si cei care nu au, se inclina serios in favoarea primilor, acest lucru se traduce in investitii suplimentare pe care vei fi nevoit sa le faci in cel mai scurt timp. Altfel, costurile tale de intretinere vor fi mult mai mari decat ai fi crezut!

3. geamul de la baie. Multi nu remarca lipsa acestuia, desi utilitatea sa este evidenta.

4. orientarea camerelor in raport cu punctele cardinale. Un dormitor cu geamurile spre est si un living cu geamurile spre sud sau spre vest, iti vor oferi lumina naturala in locuinta pe tot parcursul zilei. Si iti doresti acest lucru, nu-i asa?

5. locul de parcare. Fie ca este sau nu inchiriat de la primarie, un loc de parcare este util oricarui posesor de autoturism. Macar posibilitatea parcarii in zona trebuie sa existe pentru a nu transforma in fiecare seara acest lucru simplu intr-o aventura.

Succes! Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Blitz Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca ce ofera clientilor sai servicii imobiliare integrate si o baza de date completa, cu oferte actualizate la zi: vanzari si inchirieri apartamente, case-vile, spatii comerciale, de birouri si industriale, terenuri.