PFA.ro la Radio Guerilla !
PFA.ro la Radio Guerilla !

O scurta interventie in cadrul emisiunii "Guerrila Logout" realizata de Bogdan Serban legata de proiectul PFA.ro.
                                          
Fisier audio via Youtube


Bine de stiut! despre PFA

Aparent este un web site nisa, dedicat persoanelor fizice autorizate, dar de fapt site-ul este pentru noi toti, toti cei care au nevoie de un instalator, electrician, traducator, de un fotograf profesionist si altfel de serivicii pe ca ne vrem sau nu ne descurcam sa le facem singuri.

Site-ul este impartit in 3 sectiuni:

Sectiunea cu numarul 1
- catalogul persoanelor fizice autorizate cu inscriere gratuita
mai exact orice furnizor isi poate crea un profil, si efectiv poate indica domeniile in care activeaza,
detalii de contact, imagine sau mai multe imagini, si alte lucruri care pot fi interesante pentru posibilii clienti.

Catalogul este util evident si pentru persoanele care au nevoie de un serviciu, spre exemplu ai nevoie de fotograf profesionist pentru un anume eveniment, accesezi catalogul , iar in sectiunea Servicii foto & video poti consulta o lista cu persoanelor care ofera acest serviciu.

Sectiunea cu numarul 2
- a doua sectiune este dedicata articolelor si informatii : mai exact poti afla lucruri despre: Modul de impozitare, Despre contributiile la asigurarile sociale de sanatate, Daca este o idee buna sa fi platitor de tva sau nu, De ce ai alege un PFA in locul unui SRL si multe altele informatii.

Sectiunea cu numarul 3.
Daca cele mentionate mai sunt sunt servicii gratuite exista si o sectiune premium unde persoanele fizice autorizate sau persoanele care isi doresc sa devina persoane fizice autorizate pot inregistra subdomenii de tip nume.pfa.ro: exemplu: traduceribucuresti.pfa.ro , sau meditatii.pfa.ro, instalatoriasi.pfa.ro. s.a.m.d.