Daca vinzi si cumperi in acelasi timp, avem cateva sfaturi!
Daca vinzi si cumperi in acelasi timp, avem cateva sfaturi!

Atentie! Tot ceea ce faci sau nu faci, iti pot afecta sansele de reusita dar si viata personala!

Iata cateva sfaturi:

1. Cunoaste-ti partenerii. Agentul imobiliar (www.blitz-imobiliare.ro) care te reprezinta, notarul, avocatul, brokerul de credite(daca este cazul), toti trebuie sa fie persoane profesioniste, organizate, carora sa le comunici toate cerintele tale si care isi pot indeplini sarcinile in cel mai scurt timp.

2. Colaborarea. Dublul proces imobiliar pe care urmeaza sa-l parcurgi este complicat iar time-ingul este foarte important. Fa-ti un program zilnic, detaliat si comunica-l partenerilor: programul de lucru si eventuale "ferestre" in cadrul acestuia, cand iti duci si iei copiii de la scoala, evenimente importante de la care nu poti lipsi etc. De asemenea, noteaza-ti pasii deja parcursi si cei care urmeaza, plus intrebarile pe care le ai, pentru a evita eventuale scapari.

3. Nu mai astepta. Scoate-ti locuinta la vanzare! Fiecare ora care trece, trece in defavoarea ta. Nu uita ca, pe langa vizionari ale locuintei tale, mai ai de studiat si piata. Timpul este cheia afacerii si tu nu prea beneficiezi de acest avantaj. Iti oferim un truc. Ba nu, doua! Ai posibilitatea in cadrul contractului de vanzare sa soliciti o perioada de 1 luna, de exemplu, pana la eliberarea locuintei. Daca 1 luna nu este suficient, poti apela la inchirierea unei locuinte, fie ca este vorba tot de locuinta ta si noii proprietari vor accepta aceasta varianta, fie alta locuinta. Te-ai mai linistit?

4. Fii inteligent. Accepta o oferta mai mica, dar care iti ofera conditii mai bune, decat sa astepti sa dai "marea lovitura".

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.
Blitz Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca ce ofera clientilor sai servicii imobiliare integrate si o baza de date completa, cu oferte actualizate la zi: vanzari si inchirieri apartamente, case-vile, spatii comerciale, de birouri si industriale, terenuri.